Binnenstad: Poststraat, Appelmarkt

Het projectgebied betreft de Poststraat vanaf de Manhuisstraat richting de Dam en de Appelmarkt. Met deze herinrichting volgens de ‘Visie kerngebied Zierikzee’ wordt de aanlooproute naar het Havenplein afgerond.

Planning

Vanaf maart 2021 worden tussen de Manhuisstraat en de Dam elektrakabels vervangen. Deze kabels liggen aan de zijkant van de rijbaan. Het doorgaande verkeer heeft beperkt hinder van deze werkzaamheden en de toegang naar de woningen en winkels blijft gegarandeerd. De werkzaamheden duren maximaal vier weken. Na afloop worden de sleuven met een tijdelijke bestrating dichtgelegd.

Ook in de Paternosterstraat worden kabels vervangen. Ook hier wordt rekening gehouden met de bereikbaarheid van de aangelegen winkel.

In oktober en november 2021 volgt de herinrichting van de Poststraat vanaf de Manhuisstraat richting de Dam en de Appelmarkt.
Met deze herinrichting volgens de ‘Visie kerngebied Zierikzee’ wordt deze aanlooproute naar het Havenplein afgerond.
Hier wordt de bestrating vervangen door nieuw materiaal aangebracht zoals aangegeven op bijgevoegde tekening.

Bereikbaarheid

In maart zijn er geen beperkingen voor het doorgaande verkeer.
In oktober /november 2021 wordt er in overleg met de bedrijven een plan gemaakt zodat bevoorrading etc. zo weinig mogelijk belemmerd wordt.

Ontwerpen

De ontwerptekening kunt u hier bekijken:

Vragen?

Mocht u naar aanleiding van deze brief nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de heer Ruud van der Leijé, telefoon (0111) 452 435 of via e-mail ruud.vander.leije@schouwen-duiveland.nl