Groene schil: Herinrichting Scheldestraat

In 2018 zal de Scheldestraat vanaf de inrit tot aan de kruising met de Grevelingenstraat opnieuw worden ingericht. De bestaande asfaltverharding is versleten en dient te worden vervangen.
Lees verder

Malta: vervangen en afkoppelen riolering

Aannemingsmaatschappij M.J. Oomen B.V. uit Sprundel is bezig met het vervangen van de riolering en het vernieuwen van de bestrating in de Kanterlaan, Kaersenmakerstraat, Ockersestraat, Fokkerstraat en De Cranestraat te Zierikzee.
Lees verder

Groene schil: Vissersdijk - reconstructie kademuur

De reconstructie van de kade aan de Vissersdijk is gestart. Aankomende maanden vernieuwt FL Liebregts de kadeconstructie in opdracht van de gemeente Schouwen Duiveland.
Lees verder

Groene schil: Herinrichting Poortambacht 2

In 2017 en 2018 vinden er diverse werkzaamheden plaats in de wijk Poortambacht in Zierikzee. We vervangen als de gemeente in 2017/2018 de riolering in de Vlakestraat, Volkerakstraat en de Wielingenstraat in Zierikzee. Daarbij pakken we ook gelijk de openbare ruimte aan.
Lees verder

Groene schil: Stadsentree Havenpoort

Aan het Groeneweegje, op het terrein van het voormalige zwembad Onderdak, wordt een nieuwe parkeerplaats aangelegd. Bij de aanleg van de parkeerplaats volgen we de uitgangspunten van het “Masterplan Sas”. Naast de aanleg van het parkeerterrein wordt ook de rijbaan van het Groeneweegje heringericht.
Lees verder

Binnenstad: Karsteil - vernieuwen riolering

De riolering in Karsteil wordt vervangen.Nadat we het riool hebben vervangen wordt de straat heringericht. Bij deze herinrichting volgen we de uitgangspunten van de “Visie op de Openbare Ruimte kerngebied Zierikzee”. Naast de herinrichting lossen we ook de verkeersonveilige situatie met de aansluit
Lees verder

Binnenstad: Mol - riolering

De riolering in de Mol wordt vervangen. Nadat we het riool hebben vervangen wordt de straat heringericht. Bij deze herinrichting volgen we de uitgangspunten van de “Visie op de Openbare Ruimte kerngebied Zierikzee”.
Lees verder

Groene schil: Herinrichting parkeerterrein Scheldestraat

Veel bezoekers van Zierikzee parkeren hun auto op het parkeerterrein aan de Scheldestraat. Het terrein is echter toe aan vernieuwing.
Lees verder

Groene schil: Pontes Pieter Zeeman - Nieuwbouw scholencomplex

Na de zomer van 2020 opent op de huidige locatie van de Pieter Zeeman een nieuwe school haar deuren. In deze nieuwe school worden de Pieter Zeeman, De Meie, De Beatrixschool en CampusCultura met al haar voorzieningen onder één dak samengebracht.
Lees verder